Hvordan legge til nytt lead

Utforsk den enkleste metoden for å legge til bedrifter som leads i Sailsdock CRM, og få flere nye kunder.

Christer Hagen

Skrevet av Christer Hagen

SailsDock er et toppmoderne CRM som er designet for det Norske markedet. Så selvsagt har vi den beste måten å hente håndtere leads på.

Denne guiden vil vise deg hvordan man legger til nye Leads

Forutsetninger

Før du kan starte må du ha følgende:

• En SailsDock konto. Har du ikke det kan du opprette en gratis her.
  • Dersom du ikke ønsker å bruke Facebook eller Google for innlogging er det bare å ta kontakt med support

Step 1: Logg inn på konto

Først, logg inn til din konto

Hvordan logger du inn?

1. Gå til logg inn siden til SailsDock.
  2. Trykk på hva du ønsker å bruke for å logge den inn
Velg hvordan du ønsker å logge inn
Velg hvordan du ønsker å logge inn

Step 2: Legg til nytt lead

Etter du har logget inn er det bare å gå inn på kunder så trykker du på legg til kunde

Vi har alle bedrifter i Norge - Så det er bare å begynne å skrive
Vi har alle bedrifter i Norge - Så det er bare å begynne å skrive

Når du har funnet rett bedrift velger du den du ønsker

Eksempel på bedrift
Eksempel på bedrift

Etter du har funnet bedriften er det bare å fylle inn kontaktperson m.m

Fyll ut informasjonen
Fyll ut informasjonen

Husk at du må skrive inn kontaktperson på bedriften. Dette vil gjøre det lettere for deg i lengden når vi skal begynne med workflows.

Er dette eneste måten man kan legge til kunder?

Vi er i utviklingen av Norges beste CRM, noe som innebærer at vi også må ha Norges beste leadsliste. Denne er under utvikling og kan ikke vente med å dele denne med dere. Dersom du har eksisterende kunder kan man selvsagt importere kundene