Hva er SailsDock?

Trinnvis veiledning for å legge til en ny kunde i CRM - En essensiell guide for å maksimere kundeforhold og generere verdifulle leads i Norge

Christer Hagen

Skrevet av Christer Hagen

SailsDock CRM gjør det lekende lett å legge til en ny kunde. Men hvorfor stoppe ved én? Legg til hundre! Eller tusen!

Fun fact: Gründeren Christer, har alltid sagt at han skal lage Norges beste CRM. Han har alltid ment at CRM bør stå for "Creating Remarkable Magic". Og med tanke på hvor kraftig og brukervennlig systemet vårt er, har han kanskje et poeng!

Hva kan du gjøre med SailsDock?

Hva kan du ikke gjøre? Hva kan du ikke gjøre? SailsDock er skreddersydd for å møte de unike kravene fra moderne salgsteam. Fokusert på norske bedrifter, gir plattformen et komplett verktøysett for å forenkle, strømlinjeforme og forbedre deres salgsprosesser.

  • Bedriftsregister: En av de mest fremtredende egenskapene til SailsDock er dens omfattende bedriftsregister Denne funksjonen holder brukerne oppdatert med en detaljert liste over alle registrerte bedrifter i Norge, og sikrer at bedrifter kan identifisere, målrette og samhandle med potensielle leads og kunder uten problemer.
  • Leads-håndtering: Salgsteam kan organisere og kategorisere sine leads med minimal innsats. Systemet automatiserer mye av den manuelle dataregistreringen, forbedrer effektiviteten og reduserer risikoen for feil.
  • Historiske Tidslinjer: Hver interaksjon, enten det er en e-post, samtale eller et møte, blir registrert og presentert i et kronologisk tidslinjeformat. Dette sikrer at salgsrepresentanter har full historie med kundeinteraksjoner lett tilgjengelig, og fremmer sømløs kontinuitet i samtaler og forhandlinger.
  • Avansert Analyse: SailsDock er designet for mer enn bare salgssporing. Den tilbyr dype analytiske verktøy som gir bedrifter innsikt i kundedialoger, engasjementsnivåer og salgstrender. Denne analysen kan informere forretningsstrategier, og sikre at salgsinnsatsen er rettet mest effektivt.
Screenshot av SailsDock
Screenshot av SailsDock

Hvem burde bruke SailsDock?

Alle som ønsker enkelhet, effektivitet, og litt humor i sin daglige CRM oppgaver! Fra små bedrifter til store selskaper, SailsDock er her for deg.

Her er noen bedrifter som bruker SailsDock:

Hvordan skiller SailsDock seg fra andre alternativer?

Vi i SailsDock mener at et CRM-system ikke bare skal være funksjonelt, men også morsomt! Hvem sa at forretningsverktøy må være kjedelige?

Det beste med SailsDock er dets skreddersydde tilnærming til norske bedrifter. Ved å fokusere på de spesifikke behovene og utfordringene i det norske markedet, tilbyr SailsDock et produkt som føles lokalt og personlig.

Men det stopper ikke der. SailsDock har også den mest sjenerøse gratisplanen i bransjen. Med SailsDocks gratisnivå, kan du

Begynn å bruk SailsDock ved å legge til dine leads!

Svarte dette på spørsmålet ditt?