Nyheter

Få nye kunder med Sailsdock's nye SMS-funksjon

Med vår nye SMS-funksjon i Sailsdock, kan du nå enkelt følge opp kunder og tiltrekke nye kunder, alt synkronisert direkte på kundens tidslinje.

Få nye kunder med Sailsdock's nye SMS-funksjon

Vi ønsker alltid å innovere oss og vi derfor ønsker vi at våre brukere skal være mer produktive. Etter spørsmål fra kunder har vi nå lansert sms utsendelse.

Oppdatering fra Sailsdock – Nå med SMS-funksjon!

Hei, alle sammen! Jeg er her med enda en spennende nyhet fra Sailsdock. Etter enorm suksess med vår nye AI-drevne e-postfunksjon, tar vi et steg videre.

SMS integrasjonen er her

To dager siden mottok vi en forespørsel fra en kunde om å kunne sende SMS direkte fra vår plattform. Vi lyttet, og nå kan jeg stolt si at vi har implementert denne funksjonen! Med Sailsdock kan du nå sende SMS til dine kunder eller leads direkte fra systemet, noe som kan bidra til å styrke kunderelasjoner og tiltrekke nye leads.

Send rette fra kundekortet
Send rette fra kundekortet

Alt Synkronisert på Tidslinjen

En av de beste delene? Hver melding du sender lagres automatisk på tidslinjen til kunden. Dette betyr at du ikke trenger å ta opp mobilen for hver gang du skal følge opp. Alt er tilgjengelig og synkronisert der du jobber – i Sailsdock.

Effektiviser Din Kommunikasjon

Denne nye funksjonen kommer til å revolusjonere måten du håndterer kundekommunikasjon. Tenk på all tiden du vil spare og hvor mye mer effektiv din oppfølging blir!